Välkommen till Hjalmcon AB

Efter 12 år som IT konsult och lika många år på kundsidan är det nu dags för mig att starta mitt eget företag. Företaget heter Hjalmcon AB. Här erbjuder jag IT konsulttjänster inom projekt/förändrings-ledning, kompetensförstärkningsuppdrag, arkitektur och integrationslösningar. Har du behov av att driva en förändringsresa, ett projekt där ni behöver stöd, en interimsroll ni behöver fylla ut under en period eller projektledningsstöd/arkitektur/design inom integrationsområdet så tveka inte att ta kontakt. Behöver ni hjälp att effektivisera era GDPR rutiner och processer eller kanske ska ert företag implementera SOX. Eller ska ni omorganisera inom IT, driva ITIL processer, “in/out/mixed sourca” eller starta upp en ny servicedesk. Kanske är ni i startgropen med att skapa företagets Servicekatalog eller uppdatera den samma för att stödja ert företags förändringsresa.

Jag har över 20 års erfarenhet av IT branschen där min IT resa startade 1995 i Helsingborg.

Om ni undrar över varför företaget heter Hjalmcon AB är svaret att området där företaget startades heter Hjälmsjö. Hjälmsjön är en underbar badsjö som ligger bara 200 meter från mitt kontor. Andra delen av namnet kommer från Consulting. Jag tänkte det var bra att hitta en enkel lösning på namnet precis som det oftast är i resten av arbetslivet.

Lös gärna mer om företaget och de IT tjänster jag erbjuder under “Om Oss” och ta gärna kontakt om du eller ditt företag har behov av en lösningsorienterad IT konsult.Leave a Reply